0174 - 444 536

WESTLANDSE GLASHANDEL
Flexibel en veelzijdig

CONTACT

Glaszetten in het Westland

De Westlandse Glashandel levert en plaatst alle soorten glas. Een greep uit onze werkzaamheden zijn; dubbelglas/ isolatieglas / HR++ glas en Triple glas ,figuurglas, glas in lood, veiligheidsglas, spiegels, glazen wanden en doucheschermen. Op het gebied van glas is voor onze glaszetters in het Westland niets te gek. Vraag bij de Westlandse Glashandel naar uw mogelijkheden.

Met Hoog Rendement glas kunt u een hoop geld besparen.

Feitje:
Stelt u zich eens voor; buiten 0 graden, binnen 20 graden. De temperatuur in de huiskamer van het glas enkelglas=5.6 graden en van Hr++glas=17.3 graden. Dit verschil in temperatuur gaat zich verplaatsen via de lucht. Dat is nu de “tocht” die u voelt wanneer u op de bank zit.

Ook in oude kozijnen (bijv. jaren 30) is het mogelijk om Hr glas te plaatsen. Hier zijn echt geen nieuwe kozijnen voor nodig, zoals vaak wordt verteld. Bestaande ramen kunnen worden aangepast of nieuwe ramen in de bestaande kozijnen.

Onze glaszetters zijn ervaren mensen met de juiste kennis in huis, informeer bij de Westlandse Glashandel voor het juiste advies.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bel 0174-444536