0174 - 444 536

WESTLANDSE GLASHANDEL
Flexibel en veelzijdig

CONTACT

Spiegels op maat Westland

De Westlandse Glashandel verzorgt uw spiegel op maat, hoe groot of klein u deze wilt hebben. Spiegels kunnen worden geslepen in plat poli of in facet. PP geslepen is een korte hoek van 45 graden, facet slijpen is onder een hele flauwe hoek afhankelijk van de breedte dat u het facet wilt bestellen. Onze glaszetter kunnen de spiegel voor u inmeten en bij u afleveren.

Natuurlijk kunnen wij de spiegel ook voor u monteren, onze glaszetters hebben vele jaren ervaring met de montage van spiegels.

Welke soorten spiegels bestaan er?

Je hebt spiegels natuurlijk in flinke afmetingen, in verschillende dikte; 4,6 en 8 mm.

Spiegels kunnen worden voorzien van een veiligheids folie wanneer dit bij bestelling wordt doorgegeven. Wanneer de spiegel kapot zou gaan, blijft de spiegel 1 geheel en kan deze veilig worden verwijdert. Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, de meest gangbare spiegels zijn; verzilverd blank, verzilverd grijs en verzilverd brons.

Spiegel verwarming

Wanneer u een spiegel in een badkamer plaatst kan het zo zijn dat de spiegel beslaat bij het douchen. Wilt u dit voorkomen dat u spiegel geheel beslaat tijdens het douchen, dan kunt u door onze glaszetters spiegelverwarming laten aanbrengen. Er komt dan een electrisch verwarmbare sticker op de achterzijde van de spiegel. Eventueel regelen wij de electricien om het geheel aan te sluiten.

Spiegelophanging

De Westlandse Glashandel kan ook de montage verzorgen. Wij kunnen de spiegel op verschillende manieren ophangen, onze glaszetters gebruiken vaak een blind ophangsysteem. Daarbij ziet u alleen de spiegel en geen klemmen. Ook is het mogelijk om de spiegel te plakken tegen een vlakke wand, met speciale spiegellijm monteren wij uw spiegel muurvast!