0174 - 444 536

WESTLANDSE GLASHANDEL
Flexibel en veelzijdig

CONTACT

Isolatieglas Westland

Isolatieglas wordt voor veel doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld voor energiebesparing, comfortverbetering, zonwering, decoratie en veiligheid. Onze glaszetters kunnen u adviseren, want voor iedere wens is er een glasproduct denkbaar. Isolatieglas is verkrijgbaar in 6 mm, 8, 9, 10, 12, 13, 14 of 15 mm, indien gewenst met kunststof spouw.

Met isolatieglas of hr glas kunt u een hoop geld besparen. Wist u bijvoorbeeld dat isolatieglas in uw woning tot wel vijf keer beter isoleert dan een enkelglas? En hr glas tot wel 2 x beter dan “standaard” dubbelglas. Ook wanneer uw kozijnen zijn verouderd is het mogelijk om isolatieglas toe te passen. Hier zijn echt geen nieuwe kozijnen voor nodig, zoals vaak verteld wordt. Onze glaszetters zijn ervaren mensen met de juiste kennis in huis, informeer bij de Westlandse Glashandel voor het juiste advies.

Ook in oude ramen en kozijnen bijvoorbeeld jaren 30, is het mogelijk om dubbelglas/ isolatieglas te plaatsen.Dit kan vaak gemakkelijk door de glaslatten aan te passen of d.m.v. een kleine aanpassing in de sponning.

Voordelen van isolatieglas zijn o.a.:

  • energiebesparing
  • comfort
  • vermindering condens aan de binnenzijde
  • geluidsisolerend

Hoog rendement glas ( Hr glas) , isolatieglas met een coating en de spouw gevuld met edelgas. De coating weerkaatst de stralingswarmte en het edelgas laat zich minder goed beïnvloeden door warmte en kou dan droge lucht. Eventueel kunt u dit te combineren met een kunststof spouw.